Nieuws

PERSBERICHT Bewindverzekerd innovatieve oplossing

Jeffrey Stoffels
7/10/2023

ERSBERICHT

Rotterdam-Nesselande, 22maart 2024

European Insurance kondigt met trots een innovatieve doorbraak aan in de verzekeringswereld, specifiek gericht op mensen onder bewind. BewindVerzekerd, in samenwerking met De Goudse Verzekeringen, introduceert een uniek platform dat een oplossing biedt voor een significante uitdaging in de branche: het verzekeren van individuen onder bewind die in het verleden te maken hebben gehad met financiële moeilijkheden.

In Nederland bevinden zich talloze mensen onder bewind die noodzakelijke begeleiding ontvangen voor hun schulden en financiën. Deze groep stuit vaak op hindernissen bij het afsluiten van essentiële verzekeringen, zoals aansprakelijkheids- of inboedelverzekeringen, vanwege hun financiële verleden.

BewindVerzekerd, samen met de Goudse Verzekeringen, gelooft sterk in tweede kansen en de mogelijkheid voor verbetering en zelfontwikkeling voor iedereen.

Het innovatieve platform van BewindVerzekerd stelt bewindvoerders in staat om direct, verzekeringen af te sluiten samen met hun cliënten. Dit unieke systeem waarborgt dat verzekeringen niet zullen worden geweigerd wegens wanbetaling, gezien de bijzondere status van de doelgroep. Je kan meteen een premie uitrekenen voor de persoonlijke situatie.

Een bewindvoerder krijgt kosteloos een online landingspage waar hun klanten verzekeringen kunnen aanvragen. De portal is volledig in look and feel van de bewindvoerder, biedt een gestroomlijnde administratie van verzekerde cliënten.

Dit initiatief markeert een belangrijke stap in het toegankelijk maken van verzekeringen voor iedereen, ongeacht hun financiële verleden. European Insurance, BewindVerzekerd en De Goudse Verzekeringen zijn toegewijd aan het beschermen van individuen in kwetsbare posities tegen externe risico's, met respectabele premies en zonder de angst voor uitsluiting vanwege betalingsachterstanden.

We zijn vastberaden om te zorgen dat verzekeringen toegankelijk zijn voor iedereen, vooral voor diegenen in kwetsbare situaties, aldus een woordvoerder van www.bewindverzekerd.nl . Onze missie is om een veiligere en inclusievere financiële toekomst te creëren voor allen die onder bewind staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met www.bewindverzekerd.nl