Nieuws

Nieuwe Toegankelijke Inboedelverzekering Voor Mensen Onder Bewind

9/5/2024

In een recente ontwikkeling heeft Bewindverzekerd een baanbrekende stap gezet om inboedelverzekeringen toegankelijker te maken voor mensen die onder bewind staan. Dit initiatief, een samenwerking met De Goudse Verzekeringen, is gericht op individuen die vaak beperkte financiële middelen hebben en die de hoge premies van verzekeringen van bijvoorbeeld de vereende niet kunnen betalen.

Vele huishoudens onder bewind kiezen ervoor om geen inboedelverzekering af te sluiten, ondanks het hoge risico op diefstal, brand, of waterschade. De gevolgen van dergelijke incidenten zijn voor deze groep extra schrijnend omdat er vaak geen financiële buffer is om verloren of beschadigde goederen te vervangen.

Onze nieuwe verzekeringspolis biedt een oplossing voor dit probleem. In tegenstelling tot andere verzekeraars, zoals bijvoorbeeld De Vereende, die de mogelijkheid bieden om te verzekeren ondanks eerdere wanbetaling maar vaak hoge premies rekenen, biedt onze verzekering dekking tegen een normale, betaalbare premie. Bovendien garanderen wij dat de verzekering niet zal uitvallen op wanbetaling, waardoor continuïteit en zekerheid worden geboden aan de meest kwetsbare groepen.

Dit initiatief onderstreept ons commitment aan sociale verantwoordelijkheid en onze inzet om bescherming te bieden aan diegenen die het meest behoefte hebben aan ondersteuning in moeilijke tijden. Voor meer informatie over de nieuwe verzekering en dekkingsopties, bezoek onze website of neem direct contact op met onze klantenservice.

Met dit beleid hopen we een verschil te maken in de levens van vele mensen, door hen de zekerheid te bieden die ze nodig hebben om hun bezittingen veilig te stellen tegen onvoorziene omstandigheden.